PARTENERI DE INCREDERE

Pentru Adremat clientii devin parteneri. Impreuna reusim sa punem bazele unor proiecte de succes, indiferent daca este vorba de livrarea unor produse sau de prestarea serviciilor.

As vrea sa va multumesc pentru felul in care ati tratat colaborarea cu noi. Am fost placut impresionata de profesionalismul de care ati dat dovada. In speranta unei colaborari viitoare la fel de avantajoase, va multumesc si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

Liana Voicu, Recon

Am contactat firma Adremat si am avut placerea sa vorbesc cu Andreea, managerul firmei. De la inceput, Andreea a dovedit ca are cunostiinte in domeniu si am comandat cu incredere. Livrarea a fost facuta la timp si firma a dat dovada de promptitudine si cooperare. Recomand firma Adremat cu certitudine!

Mihaela Bilteanu, Primaserv

Avem deosebita placere de a oferi aceasta recomandare societatii comerciale SC COFFEE WORK SRL-brand ADREMAT, cu care avem o relatie de colaborare in domeniul furnizarii si livrarii de AGREGATE DE BALASTIERA, incepand cu anul 2020.

Societatea noastra colaboreaza cu ADREMAT in cadrul unui proiect de anvergura — construirea unui magazin KAUFLAND in orasul Craiova.

Atat calitatea superioara a materialului furnizat, cat si promptitudinea livrarii acestuia si seriozitatea personalului pe care se bazeaza, recomanda aceasta societate drept un partener de incredere, cu un profesionalism desavarsit si ale carui produse stabilesc standarde de calitate ridicate.

Avand in vedere baza materiala de care dispune, managementul si experienta necesara desfasurarii activitatii in acest domeniu, recomandam aceasta societate in vederea viitoarelor colaborari.

SC CONIM PARTNERS SRL

Recomand cu mare caldura firma S.C. COFFEE WORK S.R.L. , deoarece personalul, cat si conducerea societatii pune foarte mare accent pe seriozitate si promtitudine. Raportul calitate – pret, foarte bun, deci fara concurenta.

Pappa Razvan, SC RF CONSTRUCT SRL