DE LA TEMELIE LA ACOPERIS

Inceputurile noastre sunt marcate de S.C. COFFEE WORK S.R.L., care a fost infiintata in anul 2014, avand ca principala activitate comertul cu amanuntul.

Aceasta firma urmarea furnizarea de cafea pe santiere, pentru a asigura doza necesara de energie intr-un domeniu atat de solicitant.

De aici, din dorinta continua de a evolua si de a ne perfectiona, am avut curajul sa pasesc alaturi de echipa mea intr-o lume dominata de barbati, iar pe langa comertul cu amanuntul, ne-am extins spre servicii precum: transport marfuri, excavari si terasamente, comercializarea produselor prefabricate, demolari cladiri, proiectare si case pasive.

“Adremat” nu a fost o denumire aleasa intamplator, aceasta reprezentand chiar exemplul ca nu doar barbatii reusesc in acest domeniu.

Mai mult decat atat, am ales sloganul „Noi crestem ridicandu-i pe ceilalti”, deoarece cred ca ne reprezinta, ne dorim ca prin serviciile pe care le oferim sa crestem impreuna cu clientii nostri.

Suntem rapizi, eficienti in ceea ce facem, oferim sfaturi in legatura cu orice proiect – chiar daca nu lucram efectiv la el – incercam sa oferim calitate, preturi accesibile, eficienta in livrare si o paleta larga de produse. Iar pentru ca asta sa fie posibil, lucram cu cei mai buni furnizori pentru a oferi clientului ceea ce ii trebuie cu adevarat.

VALORI

SIGURANTA

Nu ne dam in laturi de la investirea in siguranta. Oferim servicii de calitate, prin respectarea normelor de siguranta, in conformitate cu legea in vigoare.

INTEGRITATE

Dam dovada de integritate in tot ceea ce inseamna compania Adremat. Respectam promisiunile facute clientilor si partenerilor, in ciuda provocarilor ivite pe parcurs.

CALITATE

Pentru noi, calitatea este echivalenta cu respectul pe care il oferim tuturor colaboratorilor nostri. Tocmai de aceea, cautam sa depasim mereu toate asteptarile.

COOPERARE

Datorita unei bune relatii de colaborare cu toti partenerii nostri, am reusit sa devenim buni intr-un domeniu in care scopul principal este performanta.

OBIECTIVE

PARTENERI

Pentru noi respectul si increderea sunt primordiale, asadar, cautam parteneri de incredere, cu care sa realizam proiecte frumoase si de lunga durata.

MEDIU

Protectia mediului este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, actionam cu prudenta in mediul inconjurator si respectam cu strictete legislatia in vigoare.

CLIENTI

Ne dorim intotdeauna sa avem clienti multumiti, indiferent de tipul de proiect demarat, le oferim mereu acestora tot ce este mai bun.

Am crezut mereu in puterea mea de convingere, mi-am dorit mereu sa fiu buna in ceea ce fac si sa fiu un exemplu de urmat. Cand am creat aceasta companie, am avut un singur tel: sa ajungem cat mai repede printre companiile importante din acest domeniu.

Este greu pentru o femeie sa faca acest lucru, dar nu imposibil. Incercam sa fim buni in ceea ce facem si se pare ca reusim. Nu ne comparam cu nimeni si suntem in permanenta intr-un proces de imbunatatire.

Vreau sa ofer echipei mele o stabilitate finaciara si profesionala, iar partenerilor si clientilor Adremat o colaborare bazata pe incredere si respect, conturata de serviciile de inalta calitate pe care le prestam.

Cu aceasta ocazie, le multumesc celor care au fost si sunt alaturi de noi!

Andreea Ristea, Manager Adremat

HAI SA CONSTRUIM IMPREUNA!

Ne place sa avem alaturi oameni de incredere, loiali, dispusi sa invete si sa se dezvolte. Daca si tu te regasesti in descrierea anterioara, te asteptam in echipa noastra. Completeaza formularul alaturat si hai sa ne cunoastem.