Excavari si terasamente

Echipa Adremat ofera servicii de excavari si terasamente.

Lucrarile de terasamente reprezinta punctul de pornire pentru realizarea diverselor proiecte de constructii. Acestea includ activitati precum miscari de soluri, realizarea unor sapaturi pentru proiecte de constructii ulterioare, dar si modelari de teren.

Adremat are experienta in executarea profesionala a proiectelor care includ masuri de imbunatatire si stabilizare a solului prin folosirea materialelor precum varul si cimentul. Gama noastra de servicii include efectuarea de terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, drumuri, trotuare si canalizari.

Totodata, Adremat se ocupa de transportul si depozitarea balastului, pamantului sau a oricarui fel de deseu care ramane in urma lucrarilor de excavatii sau demolari.

Executam la comanda terasamente de drumuri, perne de piatra pentru constructii civile si industriale, excavari generale pentru constructii civile si industriale.

Pe langa asta, ne ocupam cu inchirierea utilajelor si autobasculantelor, si oferim serviciul de consultanta pe durata intregului proces.

Suntem aici pentru tine!

Indiferent de ce ai nevoie, suntem aici sa te ajutam! Apeleaza cu incredere la serviciile noastre.

CONTACTEAZA-NE!